Nemablom

Kuinka moneen kasviin yksi 14g pussi riittää?
Joanna

Kommentit

 • Hei Joanna!

  Kiitos yhteydenotostasi. Yksi Nemablom-pakkaus riittää 15-25 ruukkuun (noin 2 m² multaa).
  Mukavaa kesää! ☀
  Nadja Hortonomi
 • Sisältääkö muutakin kuin sukkulamatoja?
  Ymmärrsin että tuhoaa toukkia, mutta miksi sitten kuvauksen mukaan löytyy kuolleita aikuisia jos ei niihin vaikuta?
  Eikö tapakkaan toukka vaiheessa? Vahingoittaako niin että kuolee vasta aikuisena?
  Katri
 • Hei Katri!

  Kiitos kysymyksestäsi. Nemablom sisältää ainoastaan sukkulamatoja ja kantajaainetta. Sukkulamadot etsivät ja tuhoavat harsosääskien toukat maaperässä. Ne eivät vaikuta aikuisiin harsosääskiin, vaan niiden pääasiallinen kohde on toukkavaihe. Kun sukkulamadot ovat täydessä tehossaan, uusien harsosääskien aikuistuminen estyy.
  Nadja Hortonomi
 • Sukkalamotojen jälkeen tuli hetkellisesti hiljaista, mutta nyt tuntuu, että tulee uusi aalto. Keltaisiin liima-ansoihin on tarttunut taas harsosääskiä ja niitä lentelee taas asunossa. Eivätkö sukkulamadot jaksa ravinnosta huolimatta kuin hetken?
  Nonna
 • Hei Nonna!
  Kiitos kysymyksestäsi. Sukkulamatojen vaikutus voi kestää vain tietyn ajan, ja sen kesto voi vaihdella riippuen monista tekijöistä. Aluksi sukkulamadot saattavat vähentää harsosääskipopulaatiota, mutta niiden tehokkuus voi heikentyä ajan mittaan, jos sukkulamadoilla ei ole riittävästi syötävää tai jos ympäristötekijät, kuten lämpötila ja kosteus, vaikuttavat sukkulamatojen kykyyn lisääntyä ja säilyä ympäristössä.

  On myös mahdollista, että osa harsosääskistä selviytyy sukkulamatojen hyökkäyksestä ja pystyy lisääntymään uudelleen, mikä voi johtaa uuteen harsosääskiaaltoon. Jos harsosääskiongelma jatkuu, kannattaa harkita lisäämään Nemablomia uudelleen, jotta saat lisää apua torjuntaan. 🍀
  Nadja Hortonomi

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.